Новости

Актуелно

Воведување на целосна забрана за движење во шуми

Воведување на целосна забрана за движење

Прочитај повеќе

Воведување на привремена забрана за движење

Известување за воведување на делумна забрана за движење во шумите со кои управува ЈПУЗПП Јасен - Скопје.

Прочитај повеќе

Балкански рис во ЈПУЗПП "ЈАСЕН" Скопје

Рисот Нони – првиот балкански рис кој носи ГПС во Јасен

Прочитај повеќе

Категории

Архива на вести