Воведување на забрана

Решение за воведување на делумна забрана за движење во шумите со кои управува ЈПУЗПП Јасен - Скопје.

Прочитај повеќе

Риболовни дозволи

ЈПУЗПП “ЈАСЕН“- Скопје од 15.02.2018 започна со продажба на риболовни дозволи.

Прочитај повеќе

Категории

Архива на вести