Укината целосна забрана за движење во шума и шумско земјиште

Известување за укината целосна забрана за движење во шума и шумско земјиште на целата територија со која стопанисува претпријатието

Прочитај повеќе

Известување за забрана за премин поради градежни активности

Известување за забрана за премин поради градежни активности

Прочитај повеќе

Воведување на привремена забрана за движење

Известување за воведување на делумна забрана за движење во шумите со кои управува ЈПУЗПП Јасен - Скопје.

Прочитај повеќе

Категории

Архива на вести