Новости

Ивестување-за-воведување-за-целосна-забрана-за-движење-во-шума-и-шумско-земјиште  
Известување

Воведување на привремена забрана за движење

Известување за воведување на делумна забрана за движење во шумите со кои управува ЈПУЗПП Јасен - Скопје.

Прочитај повеќе

Балкански рис во ЈПУЗПП "ЈАСЕН" Скопје

Рисот Нони – првиот балкански рис кој носи ГПС во Јасен

Прочитај повеќе

Заштитено природно наследство

Заштитено природно наследство според Министерството за животна средина и просторно планирање на Република Северна Македонија.

Прочитај повеќе

Категории

Архива на вести