Известување за забрана за премин поради градежни активности

Известување за забрана за премин поради градежни активности

Прочитај повеќе

Воведување на целосна забрана за движење во шуми

Воведување на целосна забрана за движење

Прочитај повеќе

Балкански рис во ЈПУЗПП "ЈАСЕН" Скопје

Рисот Нони – првиот балкански рис кој носи ГПС во Јасен

Прочитај повеќе

Категории

Архива на вести